Az Ifjúsági Önkormányzat tagjai  
Röszkei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat weblapja E-mail: riok@roszkenet.hu

 


Dátum

Tagjaink

Tagjaink:

Csóré Dávid

Csóré Dávid
-ifjúsági polgármester-jelölt-

Sziasztok!
Csóré Dávid vagyok, 19 éves röszkei fiatal. Építészetet tanulok a Vedres István építőipari Szakközépiskolában, idén érettségizek. Az előző turnusban már megtiszteltetek bizalmatokkal, és a segítségetekkel ifjúsági képviselő lettem. Az elmúlt négy évben nagyon megszerettem a településen folyó ifjúsági munkát, programokat, rendezvényeket, fellépéseket. Kedvet érzek hozzá, hogy továbbra is részt vegyek ezek szervezésében és ettől az évtől ifjúsági polgármesterként is bizonyíthassak. Az eltelt 4 év alatt rengetek programmal álltunk elő. Segítettünk a rászorulókon és rengetek szórakozási lehetőséggel áltunk elő a fiatal és az idősebb korosztály számára is. Idén megfogalmazódott bennünk hogy milyen programokra lenne kereslet és igyekznénk ezeknek megfelelően is bővíteni a palettát.

Vissza az előző oldalra


Simon Leila

Választás 2012
Simon Leila
- ifjúsági képviselő-jelölt-

Sziasztok!
Simon Leila vagyok 17 éves, jelenleg az SZKKVSZI Szeged Krúdy Gyula Tagintézményébe járok marketing és kereskedelem szakra. Szeretek különböző sportokat kipróbálni, és a fiatalokat is erre invitálni. Tapasztalatom van a helyi ifjúsági életben, segítőként részt is vettem néhány rendezvény lebonyolításában. Az iskolában különböző rendezvényeket szerveztem, szervezek. Fontos számomra az önkéntes munka, és a jótékonyság, így több alapítványnál és egyesületnél (Filo Team Állatvédő Egyesület, Tappancs Állatvédő Egyesület, Szegedi Vadaspark) is tevékenykedem. Eddig még nem voltam képviselő,de nagyon sok ötletem van hogy mivel lehetne "színesebbé" tenni Röszkét. Gondolok többek közt halloween partykra, karácsonyi bulikra, ezekhez kapcsolódó különböző versenyekre, mint tökfaragó verseny, süteménysütés, és ehhez hasonló programok.

Vissza az előző oldalra


Kónya Viktória

Tóth Zoltán
Kónya Viktória
- ifjúsági képviselő-jelölt-

Sziasztok!
Kónya Viktória 17 éves, röszkei fiatal vagyok. Jelenleg a KKVSZI Kőrösy József Tagintézményébe nyelvi szakra járok, ahol közgazdaságot is tanulok. Hobbim különösebben nincs, de mindenben szeretem kipróbálni magam. Szereplőként felléptem a röszkei fiatalok által bemutatt musicalekben és megtetszett az ifjúsági munka. Úgy gondoltam, hogy az elkövetkezendő 4 évben én is szívesen részese lennék ennek, és törekednék arra, hogy helyt tudjak állni ifjúsági képviselőként is. Kíváncsi vagyok, hogy mivel lehetne a röszkei ifjúsági élet még több. Optimista vagyok, ami az én esetemben előrelátósággal, megfontoltsággal párosul, hisz mielőtt cselekszem, végiggondolom a következményeket is.

Vissza az előző oldalra


Ördög András

András Lednitzky
Ördög András
- ifjúsági képviselő-jelölt-

Sziasztok!
Ördög András vagyok, 23 éves röszkei fiatal. Jelenleg Budapesten végzős élelmiszermérnök hallgató vagyok a Corvinus Egyetemen. Hobbim legfőképpen mindenféle szabadidős tevékenység, kirándulás, sport. Eddig csak részt vettem a röszkei programokban, de most szeretnék ezek szervezésében is tevékeny szerepet vállalni. Én is szerepeltem az 56 csepp vér című musicalben ami nagyon nagy élmény volt, és reményeink szerint újból sikerül egy hasonló darab megrendezése. Terveink között szerepelnek filmklubok, különböző sport versenyek, táncházak, karaoke lehetőségek biztosítása, valamint évszaktól függően különböző vetélkedők, versenyek szervezése. Remélem minden ötletet sikerül megvalósítanunk az elkövetkező 4 évben is.

Vissza az előző oldalra


Vajas Zoltán

Választás 2012
Vajas Zoltán
- ifjúsági képviselő-jelölt-

Sziasztok!
Vajas Zoltán vagyok 19 éves röszkei diák. Három évet jártam az SZMK Széchenyi István Tagintézményébe és jelenleg az SZMK Gábor Dénes Tagintézménybe járok környezetvédelem és vízgazdálkodás szakra. Indulni szeretnék az ifjúsági önkormányzati választásokon és a segítségetekre lenne szükségem, hogy e posztot kipróbálhassam és támogassalak benneteket! Elsőként indulok a választásokon de elhívatott vagyok és bízok abban hogy a szabadidőt hasznosan és egyben jó hangulatban lehet eltölteni a sok fiatallal közösen. Felpezsdíteném az ifjúsági életet sokszínű programokkal, hogy jól érezzétek magatokat. Tiszteljetek meg bizalmatokkal, szavazzatok rám és én igyekszem a nektek megfelelő rendezvényekkel előrukkolni.

Vissza az előző oldalra

 

 

Állandó segítőink:

 

 

Makra Péter
-volt ifjúsági polgármester- -segítő-
Zöldi Péter
-segítő-
Kozma Zsófia
-segítő-
Tóth Zoltán
-segítő-
Molnárné Vér Ágnes
-segítő-
Borbásné Márki Márta
-segítő-
Rutai Mónika
-segítő-
Szűcs Judit
-segítő-
Szűcs Krisztina
-segítő-
Varga Judit
-segítő-
Börcsök Márta
-segítő-
Börcsök Eszter
-segítő-
Vlocskó Noémi
-segítő-
Benák Zsolt
-segítő-
Csóré Zoltán
-segítő-
Varga László
-segítő-
László Gábor
-segítő-
Vlocskó Bernadett
-segítő-